• Karneval v našej MŠ

          • 2.2. 2023 sa v našej MŠ uskutoční karneval a zábavné hudobno tanečné dopoludnie ,,Tancovačka s Ujom Ľubom

            Prosíme rodičov, aby svojim deťom priniesli karnevalové masky.

          • Rozprávkový vláčik

          • Interaktívne divadelné predstavenie divadla NAtraKY.

            Dňa 13.1.2023 o 9:00 hod. k nám do MŠ zavíta divadielko NAtraKY a zahrá deťom interaktívne predstavenie ,,ROZPRÁVKOVÝ VLÁČIK".

          • ŠTASTNÝ NOVÝ ROK 2023!

          • ​​​​​​Milí rodičia!

             

            V pondelok 9.1.2023 sa opäť otvoria brány našej materskej školy. Preto by sme vám v mene vedenia a celého kolektívu materskej školy chceli zapriať

             

            NECH SA VŠETKA STAROSŤ ZRUŠÍ,

            NECH ZAVLÁDNE POKOJ V DUŠI.

            ČO BOLELO, NECH SA ZHOJÍ,

            ČO TEŠILO, NECH SA ZDVOJÍ.

            PRAJEME KRÁSNY NOVÝ ROK PLNÝ LÁSKY, ŠŤASTIA, POHODY A ZDRAVIA.

             

            Zároveň by sme vám chceli pripomenúť, že pri nástupe do MŠ treba odovzdať triednej učiteľke tlačivo o bezpríznakovosti. Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti rodič predkladá pri nástupe do školy a po každom prerušení dochádzky do školy v trvaní 5 a viac po sebe nasledujúcich vyučovacích dní (víkendy a sviatky sa nepočítajú).

             

            Určite ste si už niektorí všimli zmenený predpis školného v Edupage.

            Na základe udeleného riaditeľského voľna deťom dňa 23.12.2022 bez možnosti náhradnej materskej školy sa školné za mesiac december ponížilo o čiastku 1,90 €. Z toho dôvodu bol všetkým platiacim deťom MŠ zmenený predpis školného za mesiac december na sumu 38,10 €. Žiadame rodičov, aby platby školného v ďalších  mesiacoch prispôsobili tak, aby v edupage odstránili preplatok na školnom. 

             

            Zároveň ste si určite všimli v Edupage zmenený predpis stravného, ku ktorému došlo na základe nového Všeobecne záväzného nariadenia Mestskej časti Bratislava - Petržalka č.11/2022, kde sa od 1.1.2023 menia finančné pásma stravného. Vedúca jedálne už v mesiaci december na základe tohto VZN prispôsobila predpisy (strava sa platí mesiac vopred). Rodičia však na túto zmenu nezareagovala a veľkému množstvu detí vznikol nedoplatok stravného. 

             

            Preto žiadame rodičov o zvýšenie pozornosti pri platení poplatkov za MŠ, keďže na školnom vznikol väčšine preplatok a na stravnom nedoplatok. 

             

            Ďakujeme za pochopenie a prajeme úspešný štart do nového roka.

            S pozdravom, vedenie MŠ